20120124

Önsöz

Uzun zamandır açmak için sabırsızlanıp ancak ne yazacağım düşüncesiyle sürekli ertelediğim bloguma sonunda kavuştum.:) Hep okuyacak değildim ya birazda siz beni okuyun istedim, çünkü benim de söyleyeceklerim var içime atıp bir dağ gibi büyüyen hallerimi vee tabii ki güzel olan herşeyi paylaşmak istediğim şeyler var. Okutacak birini bulamayacak olsam da kendimi rahatlatmak amacım. Yine de beni yalnız bırakmayacağınızı düşünüp cesaretlendiriyorum kendimi.
Galiba biraz kendimden bahsetmenin sırası geldi (bunu hiç sevmiyorum işte).
Yaşım 23(ayıptır söylemesi doğum günüme de birkaç gün kaldı:)), Bursa'da yaşıyorum, Önlisans mezunuyum. Çoğunuz gibi kpss için hazırlanmakta ve dersaneye gitmekteyim. Üç kardeşiz, büyükleri benim. Biraz deliyimdir, biraz dolu. Güzel olan herşeyi severim, arkadaşlarımla olmayı, gezmeyi, tozmayı, fotoğraf çekmeyi ve kitap okumayı çok çok seviyorum birde saatlerce hayal kurabilirim. Matematik demezseniz anlaşırız zira en nefret ettiğim derstir. Pazartesi'leri de sevmem birde tekli sayılara anlayamadığım bir gıcıklık duyuyorum. Uyurken kafam yastığın altında olmalıdır(olmazsa uyuyamam ciddiyim:)), işte böyle tuhaf bir insanım şimdilik aklıma gelenler bunlar fakat bunlarla sınırlı olmayacak. 
Konuyu nasıl kapatacağımı bulamadım henüz acemiyim:), (kompozisyonumda zayıftı zaten).
Şimdilik hoşcakalın..

3 yorum:

dengesiz dedi ki...

hayırlı olsun pinoo.. ellerine sağlık :))

brcgrckr dedi ki...

Bebeğim hayırlı olsun :) Sen fazla şey anlatmazsın bilirim,içinde çok şeyin biriktiğine de eminim..Her şey dilediğince olsun,çok öptüm.

Küçük Şeyler dedi ki...

Teşekkür ederim güzel yorumlarınıza :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...