20120219

...

Hayatım boyunca herhangi bir insandan nefret edecek kadar tiksindim mi ya da tiksinecek kadar nefret ettim mi bilmiyorum; olduysa bile gelip geçmiştir, kalıcı olmamıştır. Kinci bir insan değilim, parlar ve sönerim. Bu da babamdan aldığım nadir özelliklerden sanırım.


Hayat dediğimiz 60-80 sene içinde, hayata ne verirsen onu aldığını düşünürüm bazen. Sen kustukça, kusarlar yüzüne; sen küfrettikçe küfür yersin, arkadan konuştukça arkandan konuşurlar; negatifsen mükafatın negatiftir: ektiğini biçersin.


Ben mükemmel bir insan değilim; hatalarım yüzünden acı çektiğim zamanlar oldu, yaptıklarım için hiçbir pişmanlık hissetmediğim zamanlar da; herkes gibi... İlgiye boğduğum zamanlar, ilgi istediğim zamanlar, kabuğuma çekildiğim zamanlar, kabuğa gitmek istemediğim zamanlar… Etrafımdaki insanlara neysem,nasıl hissediyorsam o an, öyle davrandım nabza göre şerbet vermek yerine. Gelip gidenleri bir kenara bırakırsak, hayat beni, neysem öyle seven onlarca dostla ödüllendirdi bence bu yüzden; yıllanmış, yıllanacak, biricik dostlarla. O yüzden, giden gitsin; gitmek isteyeni tutamazsın, bir de sen “sen” olduğun için gidiyorsa, zaten tutmamalısın.

5 yorum:

Merve dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
mehtap dedi ki...

Giden gitsin; gitmek isteyeni tutamazsın, bir de sen “sen” olduğun için gidiyorsa, zaten tutmamalısın.

Biz hep yanındayız zaten her zaman ebediyen:*

Küçük Şeyler dedi ki...

Karşılıklı. :)

gül çizerim :)) dedi ki...

gitmek isteyeni tabiki tutamazsin, tutsan bile sadece bedeni senle kalir, birak cehenemin dibine gitsin...

Ayrica sunuda unutmamak lazim her giden bir gun mutlaka geri donuyor!
Ne yazikki bu seferde sen gitmis oluyorsun...
sevgiler,

Küçük Şeyler dedi ki...

gül (cizerim), kesinlikle haklısın, ne diyebilirim ki. Giden gitsin, döndüğünde herşey çoktan bitmiş olacak ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...