20120213

Mini Konser

           
Öyle güzel çalıyorlardı ki videoya çekmeseydim ayıp olurdu.:) Bir anda alıp başka bir yere, başka bir tarihte buluyorum kendimi böylesine güzel çalınan parçalarda, manyak gibi hipnotize olmuş gibi dinledim alışveriş merkezindeki bu mini konseri. Çalarken eğlenmeleri, severek çalmaları daha da mutlu ediyor insanı. Onlar da farkındalar bizi cezbettiklerinin:), yaptıkları şey çok çok güzel. Böylesini gördükçe merakım, ilgim daha da artıyor, tamamıyla büyük aşk yaşıyorum.


Yakından da görebilmeniz için:)


Meraklı gözlerde oldukça çoktu.:)



Sevgililer günü de yaklaşmışken değinmeden geçemedim. Bun Design da Nuxx gibi severek ve ilgiyle takip ettiğim bir marka. Renk renk çeşit çeşit aksesuarlar arasında insan kendini kaybedebiliyor.Özellikle birisine hediye alacağım zaman hemen imdadıma koşuyor ve hediye aldığım kişiyi de acayip mutlu ediyor.:)


Bun Design mağazalarında kendimizi kaybetmemek çok zor.:)


Başım sıkışınca bir büyüğe danışırım. -70'lik rakı-  Esprili tşörtlere de yoğun ilgi vardı.:)


E bu parça da sevip-sevilenlere gitsin.



10 yorum:

hayat dedi ki...

müziğe doymak ne mümkün=)
bizede küçük bi ziyafet verdiğin için teşekkür bebişim.
ayrıca sevgililer günü için kara kara düşünürken bun desing deki aksesuarları listeme alsam iyi olacak gibi görünüyor.=))

Küçük Şeyler dedi ki...

Hayat, hepsi de birbirinden şahane hemen her yaşa uygun aksesuarlar bulunması çok rahat:) Özellikle doğum günlerin de gittiğim genel olarak ilk adres haline geldi:)

hazan dedi ki...

kent meydanında da güzel oluyor bunlar.cumertesi günleri çalıyorlar genelde. hayran hayran izliyorum benide başka alemlere fırlatıyor::)

esraa dedi ki...

sevgililer günü parçasını beğendim bende cuk diye oturmuş :)

Küçük Şeyler dedi ki...

Hazan, kent Meydanı'ndakilere lafım bile yok. Piyano eşliğinde daha nefis oluyor:) Eğer bir Cumartesi gününe denk gelip orada bulunursam onuda burada yayınlamayı düşünüyorum:)

Esra, o parça benim çok sevdiğim parçalardan biridir. Bilirsin severim nostaljiyi. Birde gramafonum olsa değmeyin keyfime:)

Göçebe dedi ki...

İade-i ziyaret için geldim. Bloguma yazdıkların duygulandırdı beni...

Eğer böyle bir şeye vesile olabildiysem ne mutlu bana. Her şeyin gönlünce olması dileğiyle...

Göçebe dedi ki...

Bu arada senden başarılı bir moda bloggerı olur ;)

Küçük Şeyler dedi ki...

Elif Şafak'ı seviyorsun diye onun kitaplarından başlamıştım okumaya, sanırım bu moda bloggerı fena fikir değil:) Elif Şafak demişken yeni yılda isteklerinin arasında onunla tanışmak yazıyordu. İnanır mısın kaç defa ulaşmaya çalıştım blogunun linkini herhalde defalarca göndermişimdir:) ama duymadı sesimi:P Blog konusunda iddaalı değilim, bazen bir yerlerde bir kısmı katıp üzerine eklemeler yapmıyor da değilim.

Türkiye'ye geldiğinizde seninle ve Yunus Halil ile tanışmak isterim:)

Göçebe dedi ki...

Elif Şafak ile günün birinde yollarımız kesişecek. Herhangi bir program yapmadan öyle habersizce rast geleceğiz birbirimize. Nerede ve ne zaman olacağını ben de çok merak ediyorum. Bekleyip, hep birlikte göreceğiz ;)

Tabii, hele biz bir Türkiye'ye gelelim de ;)

Seco'ooooo dedi ki...

keyifle dinliyor insan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...