20120214

Saniyeler..

Çok mutlu anlardaki problemin ne olduğunu buldum. -Ben zaten her şeydeki problemi bulurum.- O an o kadar çok mutlu oluyorum ki o mutluluğu aslında ne kadar az yaşadığımı ve nasılsa onu kaybedeceğimi, belki bir saat sonra aynı şekilde hissedemeyeceğimi düşünüp mutlu anımın tam ortasında üzülmeye başlıyorum. Tam en güzel yerinde. Bundan daha büyük bir lanet var mıdır bilemiyorum ama yine de çok mutluanları seviyorum. Zaten genel bir mutluluk haline inanmadığım için mutluluğun değil de mutlu anların varlığı bana çok daha mantıklı geliyor. O denli kısa süren bir şeyi bile mahvedebiliyorum tabi, orası bambaşka bir mevzu ama yine de mahvetmeden önceki kısacık vay be mutluyum saniyeleri hayattaki en değerli şeylerden benim için. Saniyeler, saniyeler..

8 yorum:

Toparlan gidiyoruz dedi ki...

saniyelik mutlulukta, ileride akla gelince yine saniyelik mutlu eder insanı... ;)

Küçük Şeyler dedi ki...

...bazen de hüzünlendirir.

serapp. dedi ki...

o saniyeler benim içinde çok önemli gerçekten devamlı bir mutluluk yok bnu anladm snnda bnde.

Seco'ooooo dedi ki...

o mutlu anlarda bişey düşünmemek daha iyi, insan sadece gülmeli ya da en azından tebessüm etmeli. Mutlu olmadığın bir zamanda mutlu anlarını hatırlayıp mutlu olmuyor musun? işte sonsuz mutluluk :)

Küçük Şeyler dedi ki...

Seco, haklı olabilirsin ama her anımsayış bir önceki tadı vermiyor bazen. Bazen o mutlu anı anımsamak da acı verebiliyor insana.

Bunlarda sadece birer ihtimal:)

cnbrk.dmr dedi ki...

belki mutlu olmak için çabalamamalıyız, belki şuanda bu yazıyı bile okurken mutlu olabiliriz.aslında mutlu olmak sizce de biraz dünyaya bakış açımızdan kaynaklanmıyor mu...insanın en nötr halinde kendini mutlu hissetmesi büyük bir başarıdır bence

Küçük Şeyler dedi ki...

cnbrk.dmr, geç de olsa bunu çabalamaktan vazgeçtim. En iyisi akışına bırakmak. O zamanlar böyle hissetmişim, şimdi böyle düşünüyorum.
Bu gidişle bazı yazılara veda edeceğim galiba.:)

cnbrk.dmr dedi ki...

yazılara veda etme bence...bunlar sayesinde değişim sürecine şahitlik ediyorsun :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...