20120405

Lacoste Live 2012 İlkbahar&Yaz Serisi

Lacoste Live’ın 2012 İlkbahar&Yaz Koleksiyonunda Amigo Kız ve Patenci Kız temalarıyla harmanlanmış.
Koleksiyonun tamamını beğendim diyebilirim. 







 Yaz kampı temalı koleksiyonda koton parçalar yargıç ıken, montlarda kullanılan naylon ıse fonksiyonellik özelliği ıle kullanım rahatlığı sağlıyor.koleksiyonun en ıddialı parçalarının üzerinde bulunan aka timsah logoları ıse Ivy League maskotlarını akıllara getiriyor.

Suda hayat teması Fransız mirasından ılham alıyor: üç renkli bayrak, stresten ırak yelken yaşam tarzı ve meşhur Fransız Denizaltıcı Komutan Jacques Cousteau Lacoste’un şifrelerini oluşturuyor. Koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında; aka timsah logolu rüzgarlıklar, taşlanmış kotondan oluşan denici ceketi, mayolar, değişik renk ve desenlerdeki polo ve t-shirtler yer alıyor.

Koleksiyonun nihayet teması olan 90′lar Show ıse bizi Day-glo Pop’un yıllarına, hip-hop ve elektronik müziğin hâkimiyetine ve Spike Lee filmlerine arka götürüyor. fazla renkli parçalar kara ve beyazın hâkimiyetine karşı çıkarken, polo ve t-shirtlerde 90′ların hip hop sahnelerinden esinlenen karakterler yer alıyor.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba, nasılsın , neredesin demek için gelmiştim ki, yeni bir yayının olduğunu gördüm. E neden bende görünmedi?
Ne kadar cici,cıvıl cıvıl giysiler, vallahi yaşa başa bakmadan giyilebilir bir kısmı :) Hele bir kilo vereyim, yeğenimin gardrobuna hücum edeceğim.İsterse kıyamet koparsın:)
Ha, hakikaten neredesin sen kuzum?

Küçük Şeyler dedi ki...

Ablacım blogla pek ilgilenemiyorum şu sıralar. Çünkü derslere ağırlık verdim, malum sınava 5buçuk ay kaldı.:) Bir süre sonra tamamen kesebilirim de girmeyi. Tüm sosyal ağlarımı kapatmayı düşünüyorum bu yüzden.

İlgin beni mutlu etti çok teşekkürler. Bu arada resimde gördüğüm kadarıyla sen böyle de güzelsin, hiç girme zayıflayacağım olaylarına. Rejimdeyimli postları teğet geçiyorum bu yüzden, burama kadar geldi aa :)

Adsız dedi ki...

Güzelcim, sosyal ağlarını kapatmak yerine hepsine ara verdiğini bildiren bir yazı yazmaya ne dersin?Arasıra kontrollü olarak da yorumlara bakarsın, yeni yazı yazmazsın olur biter.
Etkin ve başarılı çalışmalar dilerim. Gerçekten de çalışmadan olmuyor.
Allah kolaylık versin, sevgiler.

Unknown dedi ki...

I will follow your blog...

Kiss

Mery

Unknown dedi ki...

çok hareketli güzel bir blogmuş =)

Unknown dedi ki...

seviyorum lacoste rahatlığını...
bu arada bloglar arası gezinti yaparken rastladım blogunuza bende bir bursalı olarak muhtemelen de yaşdaş olarak eh bide blogger cı olarak :) merhaba demezsem olmazdı ...keyifle geziyorum blogunuzu sevgiler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...