20120801

MISRALARA VEDA

Her şeyi yazmak kendine kaydetmek iyi mi bilmiyorum.O zamanlar rahatlıyorum belki ama... Şimdi okuduğumda ise ne kadar aptalmışım diye düşünüyorum.Ve bu biraz içimi acıtıyor.Şuan her şey öylesine berrakken.O zaman görememiş olamama şaşırıyorum.Yok etmek istiyorum yazdıklarımı.Sonra durduruyorum kendimi.Bazılarını atacağım sanırım.Hatırlamanın yada geçmişe bakmanın faydası yok çünkü.Sadece aptallığımın kanıtı saçmaladığımın belgeleri onlar.


Hoşçakalın satırlar ve mısralar.Hoş şeyler yazmamış olsamda hoşçakalın gittiğiniz yerde sakince ve huzurla kalın.

7 yorum:

ESİRYEL dedi ki...

bir insan kendiyle konuştuğunda da saçmalayabilir...ve bazen yzmak kendinle konuşmaktır,bu yüzden yazdıkların saçma gelebilir,ama saçmalamadan doğruları bulmak mümkün mü?
yazmaya devam...

Adsız dedi ki...

senle aynı durumdayım..
sevgiler..

barlasb dedi ki...

yaşanılan duyguları içinden atmak için işte yazmışsın buralara, ne kadar atmak istesekte o yazılar o düşünceler bizi buralara kadar getirdi bırak kalsınlar geleceğe yön versinler..

nazli dedi ki...

Bakış Açısı: Ama bence şöyle düşün, şu an geriye dönüp baktığında ne kadar yol almış olduğunu görüyorsun, demek ki aynı noktada, aynı saflıkta değilsin. O zaman o durumda onları yaşamani onları hissetmen gerekiyormuş ki şu an bu noktada olabil...

Arsione dedi ki...

Yazdıklarımı tekrar okumamaya gayret ediyorum.. Es kaza birini okursam içime garip bir his, pişmanlık, yanılmanın verdiği utanç, burukluk vs doluyor, silesim geliyor ama o an o yazıları yazan "ben"e duyduğum saygıdan silmiyorum..

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

Daha önce yazdıklarımızı kimilerimiz sanat ve edebi yönden beğenmediğimiz, kimilerimiz de o zaman ki duygu ve düşüncelerimizi beğenmediğimiz için hep atmak isteriz. Bu doğru değil. Yazmak bir gereksinim, bir ihtiyaçtır. Yazmaya; kişisel, toplumsal ve uğraşsal zorunluluklardan dolayı başvururuz.

O zaman ki halet-i ruhiye'yi anlatan mısralar, o günlerde güzellerdi. Bence hala güzellerdir ve güzelliklerini koruyorlardır.

Selam ve saygılarımla.

eren akgül dedi ki...

bilmem geç mi kaldım bilmiyorum. senden çok yaşlı değilim. ama uzun yıllardır yazan biri olarak. kesinlikle yazdıklarına zarar verme! bir süre uzak dur, ister göm. ve bir gün, gün ışığına çıkar ve büyüdüğünü gör. anılarını gör. gülümsüyerek büyümek buymuş diyeceksin. inan bana bunu dene.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...