20141027

Sen Benim Canımsın

Haftasonuna daha iki gün olmasına rağmen ne olur ne olmaz diye günde üç çeşit giyeceğim kıyafetlerimi itinayla hazırlamıştım. Sabah kahvaltı kıyafeti, plaj kıyafeti ve gece kıyafeti! Dolabın en altına sıkıştırdığım bikinilerimi de aldım bir güzel. Herşey tamamdı. Hepimiz dört gibi kantinde toplanacaktık. Ben kızlardan da biraz geç inmeliydim bonus ve 3 erkek arkadaşı da inmiş olsun beni beklesinler diye. Alt tarafı yirmi dakika geç kaldım ama heyecandan onbeş kere tuvalete girdim. Hayatımın aşkı aşağıda beni bekliyordu. Fazla sinirlendirmeyim erkeğimi diyerek indim bıt bıt. Ekip tamamdı! Neyse bindik minibüse, allahım erkeğimi nasıl yaratmışın çok teşekkür ediyorum. Altındaki şortu olmak istedim! Dedim bu gerizekalı da uğraştıracak beni yüzüme bakmak bilmiyor! 

Kalacağımız temiz ve uygun pansiyonu elimizle koymuş gibi bulduk. Yan yana iki oda tuttuk. Eşyaları bıraktığımız gibi fırladık dışarı ve Side nin güzel sokaklarında, sahilinde yürüyüş yaptık. Herkes etrafa hayran hayran bakıyor ama benim gözler bonusta! Gelip elimi tutsa ölür sanki piç kurusu! Neyse dedim dur bozma zerafetini. Yedik, içtik, sıçtık, çıktık odalara. İzmir'liyle Bonusun arkadaşı M birbirlerinden hoşlanmışlar, kız susmak bilmiyor M de M! Dedim bunun susacağı yok ben daldım hayallere, sonra kalktım balkona çıktım sigara içmek için. Kafam düz duruyor ama gözler tam sağa dönük vaziyette bonusun balkonda olup olmadığını tarıyor. Yok. Yok. Yok! Sinirlendim girdim yattım, kendime ceza verdim hayal kurmayacaktım! 

Sabah kalktık, kahvaltıya indik tabi benim surat beş karış. Hiç bakmadım bonusa. Şey arada bakıyor mu diye göz ucumla baktım tabi hiç durur muyum? Yine yok! Aman dedim bu sünepeyle mi uğraşacam bok gibi birşey, yanıma bile yakışmıyor! Dünya ahiret bacımmış gibi davranmaya karar verdim ve plajda resimler falan çekindik, gece eğlenmeye bir mekana gittik bok gibi içtim! Geçtik odalara başım dönüyor, miğdem bulanıyor, moral desen o bende ne gezer? M izmirliyi dudağından öpmüş kız gelmiş hüngür hüngür ağlıyor! Allahım dedim bu kıza güzellik vermişin de beynini ne tarafına sokmuşsun! Daha ne istiyor bu gerizekalı? Bir gün önce M de M diye tutturan bu değildi sanki! 

Odadaki havaya takatim kalmadı. Ankaralı teselli eder onu nasılsa diye miğdemin bulantısının geçmesi için sahile doğru ilerledim. Sandalların orada oturdum, hava da nefisss! Çektim içime güzel güzel, uzandım kuma. Beş dakika geçti geçmedi birinin ayak seslerini duydum, daha da yakınlaşıyordu ses! Annem, sikerler seni burda demekle haklı mıydı? Bu kafayla kaçamazdım da kaderime de razı olamazdım! Kafamı bir hışımla çevirdim ve allahım bu yakışıklı, bu kaslı, bu dalyan, bu saç sakal! Bonustan başkası değildi! Fırsat bu fırsat ağlamaya başladım kalktım sarıldım çocuğa. 'Sikecekler beni diye çok korktum' dedim. Emin değilim ama aralıksız on dakika güldü piç! Nihayet sustuda az muhabbet ettik. Sonra kalktı bu 'bekle, hemen geliyorum' dedi! Beş dakika sonra elinde battaniyeyle geldi. Ne bu gibilerinden baktım yüzüne 'hava fena değil ama titriyordun' dedi. Diyemedim ki yanımda olmanın heyecanından! Sonra saatine baktı 'burada benimle bir saat daha durur musun?' dedi! Peki ya sonraki saatler?? Hiçbirşey soramadım göt gibi kaldım surat beş karış. Birşeyler anlatıyor ama benim gözüm saatimde! Sonra baktım söylediği zaman dolmuş, hala bir şeyler geveliyor 'kalkalım mı' dedim. Gözlerini gözlerime dikti: 'Bunu söylemek için güneşin doğmasını bekledim, sevgilim olur musun?' dedi ve ellerimi avuçlarının arasına aldı.  Heyecandan geberiyordum! Zafer yine benimdi boru mu? Yüzüme bakıp cevap bekliyor ağzımı açamıyorum. İkna etmek için birkaç şeyler daha ilave ediyor, ben hemen kabul edeyim mi etmeyim mi acaba diye düşünürken o büyülü sabahı bozmamak için 'olurum' dedim. 

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Vay anasini tipki dizi gibi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...