20141023

Başım Belada!

Efendi efendi geçtim oturdum yatağımın bir ucuna, kıza gülücükler yolluyorum ki ilk günden sinirini bozmayayım, elinin tersiyle yapıştırmasın ağzım yüzüm yer değiştirmesin diye. Hunharca eşyalarını çıkarıp yerleştiriyor, bir yandan söyleniyor. Bu ne biçim yermiş, babası nasıl bırakır gidermiş, ne okuyacakmış, sinirinden sıçabilirmiş! Dedim bu kız benim odada olduğumu görmedi heralde, yok yani o kadar ufak tefekte sayılmam ama ona göre ufaktım beni bi lokmada indirirdi miğdeye!
Dedim şimdi oturduğum yere ılık ılık bırakıcam, en iyisi kalkıp tuvalete gideyim. 

Saatler ilerledikçe yurt kalabalıklaşıyordu, bende kendime arkadaş arıyordum kiminle anlaşabilirim falan diye. Baktım iki kız sıkı fıkı olmuş sanki 3 yıllık arkadaşlar. Gittim yanlarına bıt bıt. Bunlarla iyi arkadaşlıklar kurabilirdim, balina bana göre değildi. Hm giyimleri de benim tarzla aynıydı bir kaç hafta sonra kıyafet değiş tokuş yapabilirdik. Evet evet bunlarla olurdu! Aldılar beni kantine gittik. Kızların aralarında muhabbete dalınca bende onlarla 3 yıllık arkadaşmışız gibi kaynaştım, saat de akşam sekiz civarı olmuş. Benim balina ufukta göründü ve yanıma gelip 'sen eşyalarını yerleştirmedin, uyurken gürültü istemem' dedi. Galiba bıraktım orada ılıık ılık.. Ve 'yok ben sabah toplarım sen şey yapma' dedim. Kızlara dudağımı bükerek veda ettim ve sıçtımının odasına koştum. Allahım bunlar birken iki olmuştu! Odayı boş bırakmaya gelmiyordu! İlkinin iki katı genişliğinde ana balina gelmiş odaya. Kızda bir basen var kapıyı açar açmaz o götle karşılaştım. Ama bu diğerinin tersine daha sıcak kanlıydı. O sırada bir arkadaş ve bir arkadaş daha geldi. Göt kadar odada olduk beş kişi! 

Az kaynaşmak adına tüm olumsuzluklarımı kenara atarak hepimiz yerde bağdaş kurup  tanışma fasıllarına girdik. artık aynı odada yaşayacaktık anlaşmaktan başka çaremiz yoktu. Hele o balinalarla hiç aramı bozamazdım bana neler yaparlardı kim bilir? Kız olmuş 80 kilo hala 'ben kul hakkı yemem' diyor, onu da yeme bi zahmet! Neyse baktım milletin yataklarına herkes çarşaf marşaf getirmiş, hadi bende beyin yok düşünemedim, annem nasıl atlar bu detayı? Kim bilir kaç kişinin kullanıp sıçtığı çarşafı kullanmaya mecbur kalacaktım, miğdemi yerinden kaldırsada bu gecelik idare edebilirdim, şımarıklık yoktu! Derken yüzüne baktığımda aklıma sıçmaktan başka şey gelmeyen bir numara yedek getirdiği çarşaf ve yastık kılıfını bana hediye verdi! Tüm nezaketimle teşekkürlerimi ederek ve en kısa zamanda telafi edeceğimin sözünü vererek serdim bi güzel. Hm mis gibi kokuyorlardı, sanırım daha önce kullanmamıştı. 

Hepimiz geçtik yataklarımıza bir güzel, uyuyalım dedik. Tamam uyuyun gözüm yokta bunlar yatak muhabbeti yapmadan erkek gibi beş saniyede kalktı gitti ruhları bedenlerinden. Günün stresinden uykumda kaçtı. Allahım ben en son ne zaman yemek yedim? Sabah! Aklıma gelince daha da acıktım, adeta miğdem sırtıma vuruyordu! Kantin de kapalıydı üstelik çişimde geldi! Yarapbim tamam açlığa dayanayım ama çişimi al nolur? Kapı gıcırtı yapıyor, bir numara uyanırsa kesin beni siker! Elimi götürdüm ciciğime tutayım diye sıktım sıktım sıktım. Son hatırladığım sıcak sıcak işemek ve sabaha kadar ıslaklığı anlamasın kimse diye kurumasını beklemekti! 10 dakika sonra rahat rahat kalkıp tuvalete gitti orospunun biri! Üstelik bir numara da uyanmadı!! Ben de burda işediğimle kaldım! Oy ben nerelere gidem?

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ayy çok komiksin ya sondan başladım başa dogru okuyorum yorum olmayabilir ama okuyanlar var merak etme :D

Küçük Şeyler dedi ki...

Teşekkürler, aşağıdan yukarı okunduğunda daha keyifli geçebilir. Okunma konusunda bir sıkıntım yok, çoğu arayıp kahkahayla yapıyorlar yorumlarını. Bu da kafi benim için.:)

Unknown dedi ki...

nice article and nice pictures ,it is too informative i like it and thanks for sharing.please visit my site alsoyahoo forgot password help

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...