20141018

Yine Başa Döndük!

Akşam yalan olunca dönüp kıza aa benim de bir yere uğramam gerek tamamen unutmuşum diyip soktumunun servisine bindik. Söylediği şeyi düşündüm eve kadar hiç bu ihtimal aklıma gelmemişti. Bende ki de salaklık işte ne atlıyosun bırak naparsa yapsın demi ama kafa yok ki bende yüz vermeyene illa 404 gibi yapışcam. 

Eve geldim aynı filmlerdeki gibi travmadan sonraki duşa girdim biraz gerçekçi olsun diye duvara yaslandım ağlayım dedim aptallığıma kafamdan arabesk müzikler falan geçiyor ama yok anacım bi damla yaş akmadı suratımı bir bardak turşu suyu içmiş gibi ekşitmeler falan yine yok. ay dedim benim ağlayacağım yok çıktım duştan kendime zorla acı çektirmemin manası yok. bazen gerçekten gerizekalı olduğumu düşünüyorum, öyle miyim acaba ya?

Ertesi gün bindim servise geçtim masama bıt bıt. Benimki kendi makam arabasıyla geldiğinden servisle gelmiyor. saat 10 oldu yok, 11 oldu yok. merak ettim arayım dedim ama ne dicem falan diye düşündüm. izinli falan da haberim mi yok lan? neyse aradım günaydın falan muhabbeti pardon dedi kimsiniz? lan göt kılı daha önce bin kere aradım seni çeşitli bahanelerle numaramı gör de kaydet akşamları konuşuruz belki diye hala kaydetmemiş hıyar! neyse dedim bozuntuya vermeyim 'aa şey yine birşeyi beceremedim galiba bugün ki müşteri çeklerinin listesine nerden ulaşıyorduk bu arada pınar ben pınar' suratımı ekşittim. aklıma başka soru gelmedi hay dedim kafama sıçayım daha önce sırf konuşmak için onlarca kere sorduğum soruyu sordum çocuğa bence oda artık benim gerizekalı olduğumu düşünmüştür. neyse mıymıy anlattı dinlemedim o kısmı. Dedim bugün izinlisin heralde gelmeyeceksin? Arkamdan bir gölge yaklaştı sinsice döndüm bir baktım benim yakışıklı, üstelik hediye ettiğim gömleği giymiş oda yetmezmiş gibi buram buram seksi erkek parfümü burnumdan ciğerlerime doğru indi indi indi! Filmlerde o esnada öpüşüyorlardı ama bu bana 'ya sen ne tuhafsın hep telefonda konuşurken böyle kılıktan kılığa mı girersin ama çok tatlı gözüküyordun biraz izledim inşallah kızmadın' dedi. 'gömlek yakışmış' dedim. allahım dedim sana geliyorum. gene bana umut verdi piç! ama olsun belki burnunun dibindeki doğru insanı görür böyle böyle. Yol yakınken dönsün demi ama. döner demi yarabbim gör şu kulunu artık, bi sevindir yap bi kıyak!

3 yorum:

Toparlan gidiyoruz dedi ki...

Ve tanrı öküzü yarattı ...

Küçük Şeyler dedi ki...

Öküz çok annemmm! Daha ne öküzler anlatıcam sen beklemede kal:))

eugene dedi ki...

hep başa döneceğiz galiba..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...